Blog

Dit doen siliconen, sulfaten en parabenen met de gezondheid van jouw haar

De schappen van supermarkten en drogisterijen zijn goed gevuld met verschillende soorten haarproducten waar allerlei chemische en schadelijke stoffen zoals siliconen, sulfaten en parabenen aan zijn toegevoegd.

Is een natuurlijke shampoo beter dan gewone shampoo?

Op vrijwel iedere shampoo fles uit de drogist of supermarkt staan claims dat het product je haar écht hydrateert, verzorgt, voedt en versterkt. Maar is dat wel zo? Er zitten vaak veel schadelijke ingrediënten in die je wel een schoon gevoel geven maar ondertussen je haar alleen ...

Haaruitval als gevolg van het Corona virus

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat de eerste Corona besmetting in Nederland werd geconstateerd. Inmiddels zijn veel mensen gevaccineerd en is de samenleving weer grotendeels toegankelijk. Waar een besmetting als gevolg van Corona voor de een onopgemerkt of zeer mild is gebleven, hebben anderen juist heftigere klachten.

Shampoo tegen haaruitval? Ornatiq shampoo is de beste remedie tegen haarverlies

Een mooie en volle haardos, wie droomt daar nu niet van? Helaas komt haaruitval nog steeds vaak voor bij zowel mannen als vrouwen. Als u langzaam aan uw haren begint te verliezen hoeft u gelukkig niets te vrezen. Ornatiq Shampoo geeft u namelijk dé oplossing.

Inspiratie voor een natuurlijk en duurzaam kerstcadeau

Duurzaamheid, gezondheid en zoveel mogelijk consumptie vanuit de natuur. Dat is een ontwikkeling die sterk gaande is. We willen vervuilende activiteiten het liefst terug dringen en aandacht schenken voor kwaliteit en duurzaamheid. De kerst staat weer voor de deur en waar kun je aan denken bij het geven van een origineel, natuurlijk en duurzaam kerstcadeau?