‘ De gezichtsreiniger van ORNATIQ maakt het verschil voor mijn huid. '

‘Twee jaar geleden ben ik overgestapt op de natuurlijk gezichtsreiniger van ORNATIQ. Direct vanaf het moment dat het verkrijgbaar was. Ik heb een hele gevoelige en droge huid, wat door andere reinigers juist werd versterkt. Deze droogden mijn huid verder uit en zorgden voor meer puistjes. De ORNATIQ gezichtsreiniger is daarentegen zacht en hydraterend. Het voedt de huid écht en is zacht voor mijn ogen. Dat moet ook wel, want mijn huid is enorm gevoelig.’

‘De gezichtsreiniger van ORNATIQ is voor 99% natuurlijk en dat maakt het verschil voor mijn huid. Inmiddels gebruik ik de gezichtsreiniger standaard twee keer per dag: ’s ochtends om mijn gezicht te reinigen en ’s avonds om mijn make-up eraf te halen. Hierdoor is mijn huid minder droog geworden en heb ik minder puistjes. De gezichtsreiniger is een dikkere substantie die zacht is van structuur. Een soort crème dat er vervolgens met water afspoelt. Hoe het ruikt? Daar vraag je me wat. Ik loop er even heen …’

‘… Het ruikt heel lekker. 99% natuurlijk en neutraal. Ja, wat houdt dat precies in … Het ruikt gewoon schoon. Het voelt fris als ik vervolgens in bed stap!’   

Diewertje

Onze natuurlijke gezichtsreiniger

Een natuurlijke, zachte benadering voor het reinigen van de huid. Dat is onze ORNATIQ Natuurlijke gezichtsreiniger. In tegenstelling tot andere gezichtsreinigers heeft deze veel functionaliteiten. Zo is het een cleanser, make-up remover en toner in één. Je hebt dus maar één fles nodig, waarmee je hetzelfde resultaat behaalt. Nog beter zelfs, want de ORNATIQ Natuurlijke gezichtsreiniger is voor 99% natuurlijk en is erg fijn voor de huid. Het is rijk aan voedende, anti-oxidatieve en beschermende ingrediënten. Het heeft een milde structuur in de vorm van een crème, wat heerlijk is om aan te brengen. Ideaal voor iedereen met een gevoelige huid. 

Over Ornatiq: skincare

We moeten lief zijn voor onze huid, want we hebben er maar één. Bij sommigen is deze wat gevoeliger, terwijl de ander geen problemen ervaart. Toch zijn de juiste producten essentieel om samen met je huid mooi oud te worden. Een goedverzorgde huid is glad, straalt en voelt goed. Om dit te versterken heeft ORNATIQ een eigen huidverzorgingslijn uitgebracht: ORNATIQ goes silver. Deze bestaat uit enkel 99% natuurlijke huidverzorgingsproducten voor het reinigen, voeden en beschermen van de huid. Het bevat geen schadelijke en chemische stoffen en is samengesteld met plantaardige ingrediënten die van nature rijk zijn aan vitaminen, mineralen, essentiële oliën en natuurlijke geurnoten. De producten van ORNATIQ zijn 99% natuurlijk, dermatologisch getest en dierproefvrij.