Ontvang bij aankoop van minimaal 2 producten de Finishing Spray 300 ML (t.w.v. €29) gratis!*
logo

Disclaimer

Deze website en de inhoud hiervan zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Indien u ons attendeert op onjuistheden zullen wij deze zo spoedig mogelijk verbeteren.

Ornatiq is niet aansprakelijk voor enige directe en/of indirecte schade (van welke aard dan ook) die voortvloeit uit enig gebruik/consultatie van (de inhoud van) deze website en/of uit de via deze website verkregen informatie (waaronder begrepen informatie verkregen via in deze website vermelde hyperlinks naar andere websites).

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus niet als een persoonlijk advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Ornatiq respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. U kunt deze site anoniem bezoeken. Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelt Ornatiq deze vertrouwelijk. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor uw ze heeft opgegeven, zoals het sturen van informatie of producten bij bestellingen uit onze webshop.

Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming vooraf van Ornatiq worden gereproduceerd of gebruikt.

0
Besteed nog 49,00 voor gratis NL & BE verzending
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijken producten
Natuurlijke haarspray

Ontvang een Finishing Spray (t.w.v. €29) gratis!

Bij aankoop van minimaal 2 producten*

 

*Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen