Ontvang bij aankoop van minimaal 2 producten de Finishing Spray 300 ML (t.w.v. €29) gratis!*
logo

'Ik kijk niet eens meer in de spiegel, omdat ik weet dat het toch in model zit'.

‘Als het tijd is om mijn haar te knippen, dan ga ik altijd naar mijn tante. Niet alleen omdat zij kapster is, maar omdat ik weet dat het dan goed gebeurt. Al sinds ik daar kom, zit mijn haar perfect als ik de kapperszaak uitloop. Dit komt omdat ze na het knippen altijd al een specifieke wax gebruikt om mijn haar weer netjes te maken. Dan zat mijn haar altijd zó goed, beter dan wanneer ik het zelf deed. We hebben het dan over vijf jaar geleden, toen ik zelf nog een simpele wax of gel van de drogist had. Zodoende vroeg ik haar welke wax zij in de kapsalon gebruikte. Die moest ik ook hebben! Ik wilde natuurlijk dat mijn haar áltijd zo goed in model zat. Dat was het moment dat zij mij introduceerde met de Ornatiq Flexwax

e22739dd09-e6fb-40a3-b6c7-74f0542ad2ab-kopie?ren

Sinds ik ben overgestapt op deze natuurlijke wax, heb ik niets anders meer gebruikt. Voor mij werkt het perfect! Ik ben nog maar twee minuten met mijn haar bezig, voordat het goed zit. Hiervoor was ik er superlang mee bezig en lukte het voor mijn gevoel nooit. Nu gebruik ik nog maar een klein beetje en mijn haar zit gelijk in model. Dit blijft voor de rest van de dag op z’n plek. Als ik het tóch opnieuw wil stylen, hoef ik alleen maar mijn hand er doorheen te halen. Bij andere wax is dit niet zo. Dit is snel te vettig of laat mijn haar juist snel inzakken. Met de natuurlijke wax van Ornatiq kijk ik niet eens meer in de spiegel, omdat ik weet dat het toch in model zit. Zelfs als ik thuiskom van een feestje waar ik hard gedanst en gezweet heb, ook dan zit mijn haar nog stééds goed!’  

Mats, 29 jaar

AF4A7469 c (1)

Onze natuurlijke wax/gel

Wie denkt dat natuurlijke haarproducten niet sterk of stevig zijn, heeft zeker de natuurlijke wax nog niet ontdekt. Dit is dé haarwax voor iedereen die op zoek is naar het perfecte model gedurende de dag. Niet vet of zwaar, maar fris en krachtig. 

Vergelijk het met een wax en gel in één. Het strakke model die je van een gel gewend bent, met het luchtige gevoel van een wax. Een betrouwbare hold en shine voor de hele dag! Maar wél met de mogelijkheid om je haar gedurende de dag te restylen. Onze Ornatiq Flexwax Relaxed Hold wordt gebruikt door mannen en vrouwen en is geschikt voor ieder haartype.

Natuurlijk en dierproefvrij.  

meer ervaringen

Mats
4.5/5

“Sinds ik ben overgestapt op deze natuurlijke wax, heb ik niets anders meer gebruikt.” 

Sophie
4.5/5

“Ik vind de Hydro Shampoo fantastisch en zou niet meer anders willen. Mijn haar is weer sterk, vol en glanzend!”

Diewertje
4.5/5

“De gezichtsreiniger van Ornatiq maakt het verschil voor mijn huid.”

0
Besteed nog 49,00 voor gratis NL & BE verzending
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijken producten
Natuurlijke haarspray

Ontvang een Finishing Spray (t.w.v. €29) gratis!

Bij aankoop van minimaal 2 producten*

 

*Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen