skip to Main Content

Natuurlijke haarverzorgingsproducten

Sterk, glanzend en gezond haar is het resultaat van een goede haarverzorging met de beste producten. Daardoor kunnen haarproblemen voorkomen worden, verbeteren en zelfs oplossen door het gebruik van de juiste ingrediënten. De natuurlijke haarverzorging van ORNATIQ reinigt, voedt en beschermt uw haar. Het werkt op een effectief en de best mogelijke manier, zonder toegevoegde schadelijke stoffen die haar, huid en gezondheid kunnen beschadigen.

Geniet van de zachte natuurlijke bestanddelen en heerlijke geuren. Elk van die geven een extra beleving aan uw verzorgingsritueel en versterkt uw natuurlijke schoonheid. Ieder haar verdient de voordelen welke ORNATIQ te bieden heeft.

Gezond Haar Ornatiq Haarverzorging

Haarproducten zonder siliconen en sulfaten

De haarproducten van Ornatiq bevatten geen siliconen, sulfaten of parabenen. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen en bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ornatiq is verdeeld in een lijn voor het reinigen en verzorgen van uw haar.

Ornatiq goes blue

Ornatiq goes blue bestaat uit haarproducten gericht op voeding en verzorging. Deze lijn bestaat uit de volgende producten: Shampoo Hydro, een Conditioning Mask Hydro en een Moisturizing Mask. Een daardoor complete verzorgingslijn die geschikt is voor elk haartype en die perfect op elkaar is afgestemd in werkzame ingrediënten en in geur.

Ornatiq goes red

Ornatiq goes red is een lijn die bestaat uit verzorgende stylingsproducten voor verschillende haartypen en styling. De Goes red lijn is daarbij ook geschikt voor mensen die een haarwerk of hairextensions dragen. Al met al een bijzonder effectief en complete lijn uit natuurlijke bestanddelen.

De Volume Paste Sleek is een versteviger die hydrateert (anti pluis) en beschermt tegen hitte van fohn en stijltang. De Finishing Spray Firm Hold is een makkelijk uitkambare haarspray met uv-filter en een langdurige fixatie. Wilt u een extra sterke haarspray met uv-filter die zeer geschikt is voor dik en zwaar haar? Kies dan voor onze Finishing Spray Extra Hold. Geef uw haar een extra glans en hydratie in slechts enkele pompjes met de Shine Spray. De Flexwax Relaxed Hold is een combinatie van gel en wax en geeft een flexibele stevigheid, volume en glans.

Back To Top