Natuurlijke huidproducten

Een gezonde huid die goed verzorgd is, zal zo glad zijn als de structuur en de leeftijd toelaat. Hoe gladder de huid, hoe meer licht er wordt weerkaatst en dat geeft een mooie glans en een jeugdige uitstraling. Naast goede voeding en een gezonde levensstijl, is een optimale verzorging met de juiste producten dé manier om de huid te laten stralen.

Onze huidverzorgingsproducten zijn 99% natuurlijk

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van ORNATIQ reinigen, voeden en beschermen de huid op de best mogelijke manier. Zonder schadelijke stoffen die de huid en gezondheid kunnen beschadigen. Door de producten zorgvuldig samen te stellen met plantaardige ingrediënten die van nature rijk zijn aan vitaminen, mineralen, essentiële oliën en heerlijke natuurlijke geurnoten is het gebruik een genot. Versterk uw natuurlijke schoonheid met de huidverzorging van ORNATIQ.

Ornatiq goes silver

De huidverzorgingslijn heet ORNATIQ goes silver en bestaat uit drie elkaar aanvullende en op elkaar afgestemde producten die geschikt zijn voor elke huid en dagelijks gebruik, ook voor de zeer gevoelige huid. De producten zijn verpakt in een luxe pompflacon met afsluitbare dop en daarmee zeer hygienisch en duurzaam in het gebruik.

De Cleanser is een uitgekiend 3 in 1 product dat werkt als een milde maar diepe reiniger, een verfrissende toner en een zachte verzorgende olie ineen.

De Anti Age Hydro is een zeer krachtige anti-rimpel gezicht crème. De crème heeft 24-uur lang een verzorgende en hydraterende werking. Deze rijke crème is uiterst geconcentreerd, beschermend en is een dag- en nachtcrème tegelijk.

De Sun Safe zonnecrème beschermt de huid tegen UV-A en UV-B stralen en andere schadelijke invloeden die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Daarnaast is het een heerlijk frisse, hydraterende crème voor dagelijks gebruik.

Facial Serum van Ornatiq

Facial Serum van ORNATIQ is een innovatief concentraat speciaal voor de droge huid. Het serum verzacht het huidoppervlak spectaculair en helpt daardoor bij het voorkomen van fijne lijntjes en rimpels. Het facial serum is speciaal voor de specifieke behoefte van de droge (rijpe) huid. Het serum verbetert direct de huidtextuur en daardoor maakt het de huid zachter en gladder. Daarnaast maakt het serum fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en geeft het de huid extra bescherming.
Elk ORNATIQ huidverzorgingsproduct heeft een unieke samenstelling van natuurlijke werkzame ingrediënten. Met onder andere oliën en essences voor een heerlijke en weldadige geur. Bekijk de bijzondere eigenschappen en hun werking van elk product.