Over Ornatiq

Ornatiq is een natuurlijk verzorgingsmerk voor huid en haar. Met onze kennis en ervaring vanuit de haarwerk- en schoonheidssalon hebben wij drie unieke verzorgingslijnen ontwikkeld. Ornatiq Goes Blue biedt de beste haarverzorging, Ornatiq Goes Red heeft alles voor de juiste haarstyling en Ornatiq Goes Silver zorgt voor de huid.

Onze producten zijn natuurlijk, dermatologisch getest en dierproefvrij.

Ons familiebedrijf

Het idee om een haarverzorgingslijn te beginnen kwam eigenlijk vanuit de behoefte die ik ervaarde in mijn huid- en haarsalon.

Na het proberen van veel bekende merken, kon ik de perfecte oplossing voor de haarproblemen van mijn klanten maar niet vinden. Om hun toch op een natuurlijke wijze te kunnen helpen, besloot ik met de hulp van mijn familie, zelf een haarverzorgingslijn te starten.

De ontwikkeling van ORNATIQ was een super leuke en interessante reis. Na veel experimenteren met verschillende samenstellingen en testen van samples aan de keukentafel, hadden wij dan eindelijk de perfecte formules voor onze producten gevonden.

Ik merk dat ik ontzettend veel plezier en voldoening haal uit het creëren van natuurlijke producten die ook echt werken. Sinds enkele jaren hebben wij nu ook een huidverzorgingslijn, op deze manier kunnen wij nu nog meer mensen helpen.

Als ik terugkijk naar de reis die ORNATIQ heeft gemaakt en de kwaliteitsproducten die wij hebben ontwikkeld, ben ik echt ontzettend trots. 

Ingeborg

Rick

Voor ons zijn de elementen ORGANISCH en NATUURLIJK de belangrijkste. Wij wilde deze elementen daarom ook terug laten komen in de naam van de productlijn. Toen hebben wij met behulp van scrabble steentjes de naam ORNATIQ gevonden.

Ik verzorg ook het ontwerp, de vormgeving en de verpakking van de producten. Dat is heel erg leuk om te doen en het geeft een voldaan gevoel als het eindresultaat er net zo uitziet als ik het vooraf heb bedacht. Mijn favoriet is de fles van de Cleanser gezichtsreiniger, die is zelfs nog mooier geworden!

In het begin bestond ORNATIQ alleen uit haarproducten, maar vanuit mijn rol als schoonheidsspecialiste zag ik ook veel mensen met diverse huidproblemen. Hierdoor kwam ik met het idee om voor ORNATIQ een huidverzorgingslijn te ontwikkelen, die deze mensen echt zouden kunnen helpen. Ik kon hierdoor eindelijk mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste gebruiken om mijn eigen lijn producten te creëren, wat ik natuurlijk harstikke leuk en spannend vond!

Ik ben dan ook echt trots als ik zie dat door onze producten de problemen van ORNATIQ gebruikers worden opgelost.

Anne

Jari

Ik ben officieel de recentste familiare toevoeging aan het ORNATIQ team. Toen ik zag hoeveel energie en passie mijn ouders en zus staken in het ontwikkelen van een productenlijn dat echt de haar- en huidproblemen van mensen oplosten, wilde ik dolgraag mijn steentje bijdragen om nog meer mensen ORNATIQ te leren laten kennen.

Ik ben dan ook verantwoordelijk voor de marketing van ORNATIQ. Naast dat ik het super leuk vind om mensen met haar- en huidproblemen verder te helpen, vind ik het stiekem ook ontzettend gezellig om met mijn familie samen te werken.