Natuurlijke haarproducten voor voller, sterker en gezonder haar

De resultaten van onze Ornatiq haar verzorgingsproducten zijn aantoonbaar: sterker, glanzender, gezonder en voller haar.

De producten van Ornatiq reinigen, beschermen en voeden uw haar op de best mogelijke manier, zonder dat hier overbodige of schadelijke stoffen aan toe zijn gevoegd.

Geniet van de zachte natuurlijke bestanddelen en heerlijke geuren. Elk van die geven een extra beleving aan uw verzorgingsritueel en versterkt uw natuurlijke schoonheid. Ieder haar verdient de voordelen welke ORNATIQ te bieden heeft.

Onze natuurlijke haarverzorgings producten remmen haaruitval en stimuleren haargroei.

De haarproducten van Ornatiq zijn natuurlijk, organisch en dierproefvrij. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen en bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten. Ornatiq is verdeeld in een lijn voor het reinigen en verzorgen van uw haar.

Natuurlijke shampoo - Ornatiq Hydro Shampoo

29,-
Gem. prijs per maand 5,80

Ornatiq goes blue

Ornatiq goes blue bestaat uit haarproducten gericht op voeding en verzorging. Deze lijn bestaat uit de volgende producten: Shampoo Hydro, een Conditioning Mask Hydro en een Moisturizing Mask. Een daardoor complete verzorgingslijn die geschikt is voor elk haartype en die perfect op elkaar is afgestemd in werkzame ingrediënten en in geur.

Ornatiq goes red

Ornatiq goes red is een lijn die bestaat uit verzorgende stylingsproducten voor verschillende haartypen en styling. De Goes red lijn is daarbij ook geschikt voor mensen die een haarwerk of hairextensions dragen. Al met al een bijzonder effectief en complete lijn uit natuurlijke bestanddelen.

De Volume Paste Sleek is een versteviger die hydrateert (anti pluis) en beschermt tegen hitte van fohn en stijltang. De Finishing Spray Firm Hold is een makkelijk uitkambare haarspray met uv-filter en een langdurige fixatie. Wilt u een extra sterke haarspray met uv-filter die zeer geschikt is voor dik en zwaar haar? Kies dan voor onze Finishing Spray Extra Hold. Geef uw haar een extra glans en hydratie in slechts enkele pompjes met de Shine Spray. De Flexwax Relaxed Hold is een combinatie van gel en wax en geeft een flexibele stevigheid, volume en glans.

Ornatiq goes purple

Ornatiq goes purple bestaat uit haarproducten die speciaal zijn bestemd voor natuurlijk krullend haar. Deze lijn is geheel afgestemd op de door Lorraine Massey ontwikkelde Curly Girl Methode, de baanbrekende haarverzorgingsmethode die voor perfect glanzende en gedefinieerde krullen zorgt.

Deze complete Curly Girl lijn bestaat uit de volgende producten: Natural Curl Shampoo, een Natural Curl Conditioner, een Natural Curl Styling Cream en een Natural Curl Flaxseed Gel. Deze natuurlijke verzorgingslijn is perfect op elkaar afgestemd in werkzame ingrediënten en in geur en zorgt voor stevige en veerkrachtige krullen.