Ontvang bij aankoop van minimaal 2 producten de Shine Spray (t.w.v. €29) gratis!*
logo

Shampoo tegen haaruitval? Ornatiq shampoo is de beste remedie tegen haarverlies

Shampoo tegen haaruitval

Een mooie en volle haardos, wie droomt daar nu niet van? Helaas komt haaruitval nog steeds vaak voor bij zowel mannen als vrouwen. Als je langzaam je haren begint te verliezen hoef je gelukkig van nu niets meer te vrezen. Ornatiq Shampoo geeft je namelijk dé oplossing. De anti-haaruitval shampoo in ons assortiment gaat het uitvallen van haren tegen en bevordert de groei van nieuwe haren. Dit op de meest natuurlijke manier. Ontdek ons unieke product en geniet opnieuw van gezond en vol haar met de beste shampoo tegen haaruitval!

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem bij mannen en vrouwen

Gemiddeld heeft een persoon 100.000 tot 150.000 haren op het hoofd. Elke dag vallen er ongeveer 100 uit. In normale omstandigheden groeien er ook elke dag opnieuw 100 haren bij, waardoor er geen merkbaar verschil is. Toch krijgt 70 procent van de mannen en 40 procent van de vrouwen in hun leven ooit te maken met kaalheid. Er zijn verschillende factoren die haaruitval kunnen veroorzaken.

Mannen krijgen vooral vaak te maken met Alopecia androgenetica, een genetische aandoening die zorgt voor kale plekken op de hoofdhuid. Vrouwen kunnen ook aan deze aandoening lijden, maar bij hen zal het haar eerder uitdunnen. De oorzaak van haarverlies bij vrouwen is echter eerder de verandering van hormonen door bijvoorbeeld zwangerschap. Ook stress, een traag werkende schildklier en slechte voeding zijn veelvoorkomende oorzaken van haarverlies bij mannen en vrouwen.

De impact van haaruitval is groter dan je denkt

Hoewel het hebben van haar niet noodzakelijk is om gezond te zijn, heeft kaalheid en uitdunning van het haar een grote impact op het leven van deze persoon. Kale plekken en uitdunning zorgen bij maar liefst 1 op de 10 mannen voor problemen met het zelfvertrouwen en bij vrouwen is dit cijfer nog groter, want doorgaans wordt kaalheid bij mannen vaker geaccepteerd.

Het gebrek aan zelfvertrouwen veroorzaakt door het verlies van haar, kan dan weer leiden tot allerlei narigheden. Het zorgt vaak voor een somber gevoel en misschien zelfs tot het vermijden van bepaalde sociale situaties. Daarom is het ook zo belangrijk om haarproblemen vroegtijdig aan te pakken. Dit is mogelijk door gezond te leven én te zorgen voor de juiste haarverzorgingsproducten, zoals een goede shampoo tegen haaruitval.

Het belang van goede voeding en beweging

Als je te maken krijgt met dunner wordend haar of kale plekken op de hoofdhuid, dan is het natuurlijk eerst belangrijk om te achterhalen of er geen medische oorzaak is. Maar het is ook van belang om te zorgen voor een gezonde voeding, beweging en de juiste haarverzorgingsproducten. Haar heeft namelijk vitaminnen en mineralen nodig om te kunnen groeien en sterker te worden.

Bij kaalheid of uitdunning van het haar is het vooral erg belangrijk om zink, foliumzuur (vitamine B11), ijzer, eiwitten en voldoende vitamines in te nemen. Dit doet je het beste aan de hand van gezonde voeding. Vitamines A, B, C, D en E zijn allen van groot belang voor de groei en het behoud van haar. Je vindt de meeste vitamines en mineralen terug in diverse gezonde voedingsmiddelen. Een gezond voedingspatroon aanhouden is dus essentieel.

In sommige situaties is het aangeraden bijkomende supplementen te gebruiken, dat is bijvoorbeeld het geval bij zwangerschap. Zorg er wel voor dat je niet teveel vitamines inneemt, want dat kan een averechts effect hebben. Zo leidt de overconsumptie van vitamine A juist tot kaalheid. Naast gezonde voeding is bewegen erg belangrijk. Hoe meer je beweegt, hoe beter de bloedsomloop. En dat is belangrijk, want je hoofdhuid heeft een goede bloedcirculatie nodig om je haren gezond te maken en houden. Combineer gezonde voeding en beweging met voldoende water en de natuurlijke Ornatiq shampoo tegen haaruitval en de kans dat je binnenkort weer kunt genieten van een mooie haardos is erg groot!

Gebruik een gezonde en natuurlijke anti-haaruitval shampoo

Voldoende bewegen en regelmatig vitamines en mineralen nuttigen is essentieel voor het verkrijgen van een mooie haardos, maar onderschat het belang van een goede haarverzorging niet. Je haar heeft ook voeding aan de buitenkant nodig om te kunnen groeien en versterken. Met de verkeerde producten kun je voor nog meer haaruitval zorgen. De juiste borstel en verzorgingsproducten zijn dus van groot belang!

Koop daarom geen plastic of metalen borstel. Deze beschadigen je haar waardoor het sneller uitvalt. Je haar heeft het meeste baat bij het gebruiken van een borstel die vervaardigd is uit natuurlijke materialen, zoals de Ornatiq borstel met zwijnenhaar. Hetzelfde geldt voor de haarproducten die je gebruikt. Shampoos, conditioners of haarstylingsproducten met te veel chemische bestanddelen, zoals sulfaten, parabenen of siliconen, maken je haar nog brozer. Je kunt het beste kiezen voor haarverzorgingsproducten op natuurlijke basis, zoals de haargroei shampoo van Ornatiq.

Ornatiq shampoo is een product uit de natuur

Ornatiq brengt verandering in je haarverzorgingsroutine. De producten uit het assortiment zijn voornamelijk gemaakt uit natuurlijke ingrediënten, waardoor ze je haar niet verzwaren of brozer maken. Dat verschil merk je meteen! Een 100% natuurlijke shampoo bestaat natuurlijk niet. Een verzorgingsproduct heeft een houdbaarheidsstof nodig, zodat het langer goed blijft. De haarverzorgingsproducten in ons assortiment beschikken echter over een minimale hoeveelheid semi-natuurlijke stoffen en blijven maar liefst 12 maanden goed. Deze shampoo tegen haaruitval is wel volledig vrij sulfaten, parabenen en siliconen. 

De kracht van onze producten zit hem in de juiste combinatie van natuurlijke ingrediënten. Zo bevat het tal van vitaminen, eiwitten en antioxidanten die het haar verzorgen, beschermen en voeden. Onze haargroei shampoos bevatten ook specifieke bestanddelen voor het tegengaan van haaruitval en het bevorderen van de groei.

De Ornatiq shampoo werkt tegen haaruitval en brengt je haar weer tot leven!

De shampoos van Ornatiq zijn specifiek ontworpen voor gezonder en voller haar. De natuurlijke bestanddelen gaan het verlies van haar tegen en stimuleren tevens de groei van nieuwe haren. Er zijn natuurlijke haarproducten voor alle haartypes verkrijgbaar in ons assortiment. Zo zijn er haarverlies shampoos speciaal voor mensen met krullend haar en ook verzorgende haarstylingsproducten die haaruitval tegengaan. Het belangrijkste is dus dat je een specifieke shampoo tegen haaruitval gebruikt welke het beste bij je past.

Voor een optimaal resultaat is het een goed idee om de Ornatiq shampoo samen te gebruiken in combinatie met de conditioner en de borstel die gemaakt is uit zwijnenhaar. Als je ook extra volume wenst, kun je ook kijken naar de Ornatiq Volume shampoo. Binnen een korte tijd zul je het verschil merken.

0
Besteed nog 49,00 voor gratis NL & BE verzending
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijken producten
Shine Spray

Ontvang een Shine Spray (t.w.v. €29) gratis!

Bij aankoop van minimaal 2 producten*

 

*Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen