Shampoo tegen haaruitval? Ornatiq shampoo is de beste remedie tegen haarverlies

Een mooie en volle haardos, wie droomt daar nu niet van? Helaas komt haaruitval nog steeds vaak voor bij zowel mannen als vrouwen. Als u langzaam aan uw haren begint te verliezen hoeft u gelukkig niets te vrezen. Ornatiq Shampoo geeft u namelijk dé oplossing. De anti-haaruitval shampoo in ons assortiment gaat het uitvallen van haren tegen en bevordert de groei van nieuwe haren. Dit op de meest natuurlijke manier. Ontdek ons unieke product en geniet opnieuw van gezond en vol haar!

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem bij mannen en vrouwen
Gemiddeld heeft een persoon 100.000 tot 150.000 haren op het hoofd. Elke dag vallen er ongeveer 100 uit. In normale omstandigheden groeien er ook elke dag opnieuw 100 haren bij, waardoor er geen verschil merkbaar is. Toch krijgt 70 procent van de mannen en 40 procent van de vrouwen in hun leven ooit te maken met kaalheid. Er zijn verschillende factoren die haaruitval kunnen veroorzaken.

Mannen krijgen vooral vaak te maken met Alopecia androgenetica, een genetische aandoening die zorgt voor kale plekken op de hoofdhuid. Vrouwen kunnen ook aan deze aandoening lijden, maar bij hen zal het haar eerder uitdunnen. De oorzaak van haarverlies bij vrouwen is echter eerder de verandering van hormonen door bijvoorbeeld zwangerschap. Ook stress, een traag werkende schildklier en slechte voeding zijn veelvoorkomende oorzaken van haarverlies bij mannen en vrouwen.

De impact van haaruitval is groter dan u denkt
Hoewel het hebben van haar niet noodzakelijk is om gezond te zijn, heeft kaalheid en uitdunning van het haar een grote impact op het leven van deze persoon. Kale plekken en uitdunning van het haar zorgt bij maar liefst 1 op de 10 mannen voor problemen met het zelfvertrouwen en bij vrouwen is dit cijfer nog groter, want doorgaans wordt kaalheid bij mannen vaker geaccepteerd.

Het gebrek aan zelfvertrouwen veroorzaakt door het verlies van haar, kan dan weer leiden tot allerlei narigheden. Het zorgt vaak voor een somber gevoel en misschien zelfs tot het vermijden van bepaalde sociale situaties. Daarom is het ook zo belangrijk om haarproblemen vroegtijdig aan te pakken. Dat is mogelijk door gezond te leven én te zorgen voor de juiste haarverzorgingsproducten.

Het belang van goede voeding en beweging
Als u te maken heeft met dunner wordend haar of kale plekken op de hoofdhuid, dan is het natuurlijk eerst belangrijk om te achterhalen of er geen medische oorzaak is. Maar het is ook van belang om te zorgen voor een gezonde voeding, beweging en de juiste haarverzorgingsproducten. Haar heeft namelijk vitaminnen en mineralen nodig om te kunnen groeien en sterker te worden.

Bij kaalheid of uitdunning van het haar is het vooral erg belangrijk om zink, foliumzuur (vitamine B11), ijzer, eiwitten en voldoende vitamines in te nemen. Dit doet u het best aan de hand van gezonde voeding. Vitamines A, B, C, D en E zijn allen van groot belang voor de groei en het behoud van haar. U vindt de meeste vitamines en mineralen terug in diverse gezonde voedingsmiddelen. Een gezond voedingspatroon aanhouden is dus essentieel.

In sommige situaties is het aangeraden bijkomende supplementen te gebruiken, dat is bijvoorbeeld het geval bij zwangerschap. Zorg er wel voor dat u niet teveel vitamines inneemt, want dat kan een averechts effect hebben. Zo leidt de overconsumptie van vitamine A juist tot kaalheid. Naast gezonde voeding is bewegen erg belangrijk. Hoe meer u beweegt, hoe beter de bloedsomloop. En dat is belangrijk, want uw hoofdhuid heeft een goede bloedcirculatie nodig om uw haren gezond te maken en houden. Combineer gezonde voeding en beweging met voldoende water en de natuurlijke Ornatiq shampoo en de kans dat u binnenkort weer kunt genieten van een mooie haardos is erg groot!

Gebruik een gezonde en natuurlijke anti-haaruitval shampoo
Voldoende bewegen en regelmatig vitamines en mineralen nuttigen is essentieel voor het verkrijgen van een mooie haardos, maar onderschat het belang van een goede haarverzorging niet. Uw haar heeft ook voeding aan de buitenkant nodig om te kunnen groeien en versterken. Met de verkeerde producten kunt u voor nog meer haaruitval zorgen. De juiste borstel en verzorgingsproducten zijn dus van groot belang!

Koop daarom geen plastic of metalen borstel. Deze beschadigen uw haar waardoor het sneller uitvalt. Uw haar heeft het meeste baad bij het gebruiken van een borstel die vervaardigd is uit natuurlijke materialen, zoals de Ornatiq borstel met zwijnenhaar. Hetzelfde geldt voor de producten die u gebruikt. Shampoos, conditioners of haarstylingsproducten met te veel chemische bestanddelen, zoals sulfaten, parabenen of siliconen, maken uw haar nog brozer. U kiest dus best voor haarverzorgingsproducten op natuurlijke basis, zoals de haargroei shampoo van Ornatiq.

Ornatiq shampoo is een product uit de natuur
Ornatiq brengt verandering in uw haarverzorgingsroutine. De producten uit het assortiment zijn voornamelijk gemaakt uit natuurlijke producten, waardoor ze uw haar niet verzwaren of brozer maken. Dat verschil merkt u meteen! Een 100% natuurlijke shampoo bestaat natuurlijk niet. Een verzorgingsproduct heeft een houdbaarheidsstoffen nodig, zodat het langer goed blijft. De haarverzorgingsproducten in ons assortiment beschikken echter over een minimale hoeveelheid semi-natuurlijke stoffen en blijven maar liefst 6 maanden goed.

De kracht van onze producten zit hem in de juiste combinatie van natuurlijke ingrediënten. Zo bevat het tal van vitaminen, eiwitten en antioxidanten die het haar verzorgen, beschermen en voeden. Onze haargroei shampoos bevatten ook specifieke bestanddelen voor het tegengaan van haaruitval en het bevorderen van de groei.

De Ornatiq shampoo werkt tegen haaruitval en brengt uw haar weer tot leven
De shampoos van Ornatiq zijn specifiek ontworpen voor gezonder en voller haar. De natuurlijke bestanddelen gaan het verlies van haar tegen en stimuleren tevens de groei van nieuwe haren. Er zijn natuurlijke haarproducten voor alle haartypes verkrijgbaar in ons assortiment. Zo zijn er haarverlies shampoos speciaal voor mensen met krullend haar en ook verzorgende haarstylingsproducten die haaruitval tegengaan.

Voor een optimaal resultaat is het een goed idee om de Ornatiq shampoo samen te gebruiken in combinatie met de conditioner en de borstel die gemaakt is uit zwijnenhaar. Als u ook extra volume wenst, kunt u ook andere natuurlijke stylingsproducten bijbestellen. Binnen een korte tijd zult u het verschil merken.