Ontvang bij aankoop van minimaal 2 producten de Shine Spray (t.w.v. €29) gratis!*
logo

Zijn er haargroeimiddelen die echt werken?

Haaruitval kan je flink onzeker maken. Hoewel ieder mens elke dag gemiddeld 80 haren verliest, is extreme haaruitval van invloed op hoe jij je voelt en hoe mensen je zien. Misschien loop je rond met kale plekken of merk je dat je eens zo dikke bos haar enorm uitdunt. Wat ook de oorzaak is, om de reden van jouw haaruitval te achterhalen, is goede kennis nodig. Als je weet waardoor jouw haaruitval wordt veroorzaakt, ga je gerichter op zoek naar het haargroei product dat jouw haren weer doet groeien. Hiermee is de eerste stap naar een herstelde haargroei gezet.

Oorzaken haaruitval

Op het verlies van haren zijn meerdere factoren van invloed. De redenen van haaruitval lopen per persoon sterk uiteen en juist daarom is het belangrijk dat jij leert welke oorzaak bij jou van invloed is op het haarverlies. Haaruitval ontstaat onder andere door:

  • Tekort aan ijzer in je voeding
  • Ziektes en medicijngebruik
  • Stress na een bevalling of operatie
  • Te laag lichaamsgewicht
  • Aan de haren trekken

 

Herken jij een van deze oorzaken, dan geeft jou dat duidelijkheid over de reden van jouw dunner wordende haardos. Helaas is het verlies van haren niet altijd te voorkomen. Er zijn situaties waar je zelf geen invloed op kunt uitoefenen. Het hebben van een ziekte is niet altijd op te lossen of te voorkomen. Toch is het ook in die gevallen goed om te kiezen voor een haargroeimiddel dat jouw haardos een oppepper geeft, ondanks dat je minder haren hebt, dan je zou willen. Zijn er eigenlijk haargroeimiddelen die echt werken? Die zijn er zeker, maar dan is het wel belangrijk om de juiste haarverzorging te kiezen.

Gebruik geen schadelijk haargroeimiddel

Hoe vervelend het haarverlies ook is,voorkom dat je schadelijke producten gaat gebruiken in de strijd tegen jouw verlies van haren. Door de toevoeging van siliconen, parabenen en sulfaten in deze shampoos en andere producten worden je haren ongewild verstikt en dat gaat uiteindelijk ten koste van de groei. Een goede zorg voor je hoofdhuid is daarom onlosmakelijk verbonden met haargroei. Voor het gebruik van natuurlijke haarverzorging die de haargroei stimuleert, kun je terecht bij Ornatiq.

Ornatiq producten

Het merk Ornatiq heeft producten op de markt gebracht die allemaal zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Door goede kennis van de haren en de manier waarop het haar groeit, is een productlijn ontwikkeld die de hoofdhuid en het haar ondersteunt en dat allemaal met stimulerende natuurlijke bestanddelen. Hierdoor worden schadelijke stoffen in shampoo, conditioner en andere producten vermeden en dat komt je haar en hoofdhuid ten goede.

Laat je hoofdhuid en haren genieten van de weldaad van natuurlijke bestanddelen en geniet van:

  • Voller, glanzender en sterker haar
  • Vitaminen en mineralen die je hoofdhuid en haren gezond houden

 

Laat je door eigen gebruik overtuigen van de werking en geniet van het vooruitzicht van een volle haardos dat op een natuurlijke manier is hersteld. Hiermee kom je zelfverzekerd voor de dag en hoef jij niet meer gebukt te gaan onder ongewenste kaalheid of haarverlies.

Natuurlijke shampoo

Een shampoo met natuurlijke bestanddelen hydrateert en dat maakt het effectief tegen een droge of schilferende hoofdhuid. Een gezonde hoofdhuid houdt de haren beter vast en maakt nieuwe haargroei mogelijk. De aanwezige mineralen en vitaminen geven het geheel een echte boost. Een natuurlijke shampoo breng je aan op vochtige haren. Je masseert de shampoo zachtjes met je vingertoppen over je hoofdhuid en daarna spoel je het eenvoudig uit. Stijl hierna je haren, zoals je dat gewend bent en geniet van een heerlijke geur en een goed verzorgde haardos. Combineer natuurlijke shampoo met verzorgingsproducten die allen van natuurlijke ingrediënten gemaakt zijn. Zo heb je de beste verzorging te pakken en stel jij alles in het werk om het verlies van haren tegen te gaan en de haargroei te stimuleren.

Ga weer stralen

De goede zorg voor je hoofdhuid en haar laat niet alleen je haren stralen, maar ook jou als persoon. Je gaat je zelfverzekerder voelen en dat is te zien. Doe geen concessies op het gebied van haarverzorging, maar kies voor de natuurlijke producten die echt werken. Ook met tijdelijk haarverlies is het mogelijk om jouw haren precies te stijlen, zoals jij dat graag wilt. Gebruik een borstel van zwijnenhaar om de aanwezige talg tot in je haarpunten te verdelen. Deze lichaamseigen olie maakt je hoofdhaar zijdezacht en glanzend, waardoor je haren gezond worden en er stralend uitzien. Maak optimaal gebruik van wat je eigen lichaam je biedt en versterk zo het zelfherstellend vermogen. Föhnen zonder je haren te beschadigen doe je met behulp van een conditioner die beschadigd haar herstelt. Wissel het gebruik van een conditioner af met een haarmasker dat de haarschubben sluit en je kunt onbezorgd met je kapsel aan de slag.

Haargroeimiddelen cadeau doen

Eenmaal overtuigd van de goede werking van het haargroeimiddel, gun je dit een ander toch ook? Doe een Ornatiq product cadeau of verras een goede vriend of kennis met een complete verzorgingslijn. Verzorgingsproducten worden goed ontvangen en als jij dan ook nog de keuze voor natuurlijke ingrediënten hebt gemaakt, getuigt dit van inzicht en betrokkenheid. Geen chemische toevoegingen, maar een product dat echt een positief effect heeft op de haargroei en een gezonde hoofdhuid. Het gebruik van natuurlijke haarverzorgingsproducten die echt werken, gaat ongewenst verlies van haren tegen en geeft jou de controle over je haardos.

0
Besteed nog 49,00 voor gratis NL & BE verzending
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijken producten
Shine Spray

Ontvang een Shine Spray (t.w.v. €29) gratis!

Bij aankoop van minimaal 2 producten*

 

*Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen