'Mijn haar is weer sterk, vol en glanzend'

‘Mijn haar was mooi, lang en donkerbruin. Een flinke haardos. Tót ik ongeveer een jaar of zes, zeven, geleden last kreeg van extreme haaruitval. Binnen een korte tijd ging het de verkeerde kant op. Mijn haar werd dun en pluizig, waardoor ik zelfs besloot het kort te knippen. Waarschijnlijk als effect van slechte voeding en verkeerde haarproducten, tot ik besefte dat ik beter mijn best moest doen. Eenmaal bij de kapper, raadde zij de ORNATIQ Hydro Shampoo aan. Natuurlijk wel in combinatie met gezonde voeding. En dat hielp énorm! 

Voor die tijd heb ik echt van álles geprobeerd, maar ORNATIQ spant nog steeds de kroon. De shampoo is 99% vrij van niet-natuurlijke stoffen, zoals siliconen en parabenen, waardoor het haar en hoofdhuid verbetert. Desondanks blijft het goed schuimen, waardoor ik weinig product nodig heb per wasbeurt.

Inmiddels gebruik ik de shampoo al vier jaar, in combinatie met de ORNATIQ conditioner. Waarbij ik nu al ruim een half jaar doe met deze fles shampoo. Bij het wassen masseer ik de shampoo goed in op de hoofdhuid en soms was ik het zelfs twee keer. Het ruikt héérlijk en na het wassen zie ik direct verschil. Mijn haar droogt niet pluizig op, maar het glanst!

Ik vind de ORNATIQ Hydro Shampoo fantastisch en zou niet meer anders willen. Mijn haar is weer sterk, vol en glanzend!’

Sophie, 28 jaar

Onze natuurlijke shampoo

Onze ORNATIQ Hydro Shampoo is dé verlossing voor iedereen die op zoek is naar een échte haarverbeteraar. Heb je last van haaruitval, pluizend en droog haar, of is het al tijden dof? Dan geeft de ORNATIQ Hydro Shampoo het haar een flinke boost! Het is niet alleen effectief bij de verbetering van haar en hoofdhuid, het is ook nog eens 99% vrij van niet-natuurlijke stoffen.

Toch bevat de ORNATIQ Hydro Shampoo een dikke compacte schuimlaag, in tegenstelling tot andere natuurlijke haarproducten. Dit geeft een fijn, verfrissend gevoel en zorgt ervoor dat je niet veel shampoo nodig hebt per wasbeurt. En als dát er niet voor zorgt dat je je herboren voelt na het douchen, dan komt het wel door de overheerlijke kokosgeur! 

De shampoo bevat voedende en verzorgende kokos-amandelolie. Rijk aan mineralen en vitaminen A, B, D en E. Extra geschikt voor een droge, schilferige of gevoelige huid. 

Over Ornatiq

ORNATIQ is in het leven geroepen door erkende specialisten vanuit de haarwerk- en schoonheidssalon. Gericht op het oplossen van specifieke huid- en haarproblemen, zijn er drie verschillende lijnen ontstaan: ORNATIQ goes blue (haarverzorging), ORNATIQ goes red (haarstyling) en ORNATIQ goes silver (huidverzorging).

Al deze producten zijn dermatologisch getest, dierproefvrij en worden op milieuvriendelijke wijze in Nederland gemaakt en verpakt. En om de semi-natuurlijke stoffen te minimaliseren, zijn alle verzorgingsproducten gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde organische en natuurlijke ingrediënten. Deze bestaan uit plantextracten, zaden en notenextracten en essentiële, aromatische of etherische oliën. Hierdoor zijn alle producten 99% vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, fosfaten en alcohol. Niet alleen het beste voor het haar, maar ook voor de huid!